Retourformulier


Retouren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een product of bestelling aan ons retour wilt zenden. U betaalt hiervoor alleen de kosten voor het retour-zenden. Artikelen die op lengte zijn (af)geknipt, op maat zijn gemaakt of in elk andere manier duidelijk van persoonlijk aard zijn kunnen niet retour.

Wij vragen u retourmeldingen van voorraadartikelen maximaal 14 dagen na leverdatum via info@elektradirect.nl aan ons te melden. U krijgt dan een modelformulier dat u kunt invullen en gezamenlijk met de producten retour kunt zenden. Na deze periode kunnen wij ook deze artikelen helaas niet meer retour nemen. In alle gevallen geldt dat de producten schoon, ongemonteerd en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking moeten zitten.

Voor meer informatie met betrekking tot retourneren verwijzen we u graag door naar onze Algemene Voorwaarden.

Wijze van retoursturen

Indien u een artikel retourneert, dienen wij de producten in goede orde retour te ontvangen. Dit betekent dat de producten:

-(indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele en onbeschadigde verpakking zitten
-in originele staat zijn
-het product en/of de producten schoon zijn
-het product en/of de producten niet ingebouwd of gemonteerd zijn geweest
-alle eventueel bijbehorende montagematerialen zo volledig mogelijk en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aanwezig zijn
-retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen worden.
-schade die wordt veroorzaakt door transport is voor eigen risico, wij raden u daarom aan de retour te sturen artikelen goed te verpakken.


Elektradirect.nl kan de klant kosten in rekening brengen indien deze het product heeft beschadigd door meer te doen dan nodig is om het product te beoordelen.

De kosten voor het retourzenden komen voor rekening van de klant. Na ontvangst van uw retournummer kunt u de artikelen retour sturen naar onderstaand adres:

Elektradirect.nl
Immenbergweg 34-5
7361GP Beekbergen

Indien Elektradirect.nl het product in goede orde en op de juiste wijze heeft ontvangen, zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op de rekening terugstorten.