Installateur Apeldoorn


Over ElektraDirect.nl

ElektraDirect.nl is opgericht door een gediplomeerd installateur uit Apeldoorn met een jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek. Ons bedrijf is lid van Uneto-Vni en specialiseert zich in de online verkoop van schakelmateriaal, installatiemateriaal en verlichting. Onze focus ligt op het verlenen van de best mogelijk service aan zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een deskundige installateur in de omgeving Apeldoorn.

Onze producten

Als erkend installateur uit Apeldoorn levert ElektraDirect.nl een ruim assortiment met (design) schakelmateriaal, groepenkasten, draden en kabels, coax, installatiemateriaal, verlichting en nog veel meer. Wij leveren uitsluitend producten van topmerken, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. En doordat wij online verkopen, kunnen we onze producten tegen zeer lage prijzen aanbieden.

Onze diensten

Bent u gevestigd in Apeldoorn? Dan komt onze installateur uit Apeldoorn graag bij u langs voor de montage van uw elektromaterialen. U kunt tevens bij ons terecht voor een betrouwbaar advies op het gebied van verlichting, schakelmateriaal en brandveiligheid. Neemt u gerust contact op met onze installateur uit Apeldoorn voor een vrijblijvende offerte!


Meer weten over de voordelen van Gira eNet?

Neem direct contact op!

  • voobeeld
voorbeeld
  • Zeer groot assortiment
    ElektraDirect.nl biedt een uitgebreid assortiment Gira eNet producten, welke vrijwel allemaal direct leverbaar zijn.
  • Aantrekkelijke prijzen
    Als webshop kunnen wij onze Gira eNet producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.
  • Gratis levering in Apeldoorn
    Binnen de gemeente Apeldoorn profiteert u van een gratis verzending van uw Gira eNet schakelmateriaal.

Neem contact op

  

055 - 3125156

info@elektradirect.nl

Verwant aan