Elektriciën


Een erkend elektricien inhuren

Als het op de installatie van elektra aankomt, dan is het van essentieel belang dat alles op vakkundige wijze wordt gemonteerd en aangesloten. Het is dan ook raadzaam om hiervoor een erkend elektricien in te schakelen. En daarvoor bent u bij ElektraDirect.nl aan het juiste adres! Wij bieden u een gediplomeerd elektricien met een jarenlange ervaring. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Vraag uw elektricien om advies

Heeft u behoefte aan deskundig advies met betrekking tot het verlichtingsplan in uw woning, (thuis)kantoor, bedrijf, winkel of showroom? Neemt u dan contact op met ElektraDirect.nl. Als ervaren elektricien helpen wij u graag verder met een persoonlijk advies, waarbij we uiteraard rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften.

Elektromaterialen online bestellen

Als gespecialiseerd elektricien in Apeldoorn doet ElektraDirect.nl meer dan alleen montage en advies. Wij leveren namelijk ook een zeer uitgebreid assortiment aan elektromateriaal. Hierbij kunt u denken aan schakelmaterialen, groepenkasten, lampen, kabels en nog veel meer. Deze producten zijn eenvoudig online te bestellen tegen zeer voordelige prijzen.


Meer weten over de voordelen van Gira eNet?

Neem direct contact op!

  • voobeeld
voorbeeld
  • Zeer groot assortiment
    ElektraDirect.nl biedt een uitgebreid assortiment Gira eNet producten, welke vrijwel allemaal direct leverbaar zijn.
  • Aantrekkelijke prijzen
    Als webshop kunnen wij onze Gira eNet producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden.
  • Gratis levering in Apeldoorn
    Binnen de gemeente Apeldoorn profiteert u van een gratis verzending van uw Gira eNet schakelmateriaal.

Neem contact op

  

055 - 3125156

info@elektradirect.nl

Verwant aan