25% korting op de montage van uw groepenkast

Als erkend installateur bied ik U graag het volgende aan:

-Bij een afname van 250 euro aan schakelmateriaal, geef ik u 25% korting op de montage-uren van uw  groepenkast.
-Ook voor vervangen van de oude groepenkast kunt u bij Elektradirect terecht.
-Deze aanbieding geldt alleen binnen een straal van 30 km vanaf Apeldoorn.
klik voor de offerte op aanvraag en vul het formulier in, en u krijgt zo snel mogelijk  een offerte.

Offerte aanvraag              logo UNETO-VNI 

Een groepenkast vervangen doet u niet zomaar, u heeft veel kennis en de juiste erkenning nodig om de werkzaamheden uit te voeren volgens de juiste normen en bepalingen van de NEN1010. Tevens is het vaak noodzakelijk om het zegel te verbreken, welke alleen door een erkend installateur kan worden teruggeplaatst.
-
 De opdrachten die door Elektradirect worden uitgevoerd vallen onder een centrale garantieregeling. Gemak en extra zekerheid in één dus. Onze monteur kan het vervangen van de door u gewenste groepenkast tegen een vast tarief voor u uitvoeren.
-
Opmerking: De montage tarieven van Elektradirect zijn all-in, dat wil zeggen dat Elektradirect.nl de groepenkast zelf levert. Het afzegelen van een door de consument zelf aangesloten groepenkast wordt door Elektradirect niet uitgevoerd.
-
Brandgevaar!
Koperdraden of kopersnoer hebben de eigenschap te "zetten". Dat betekent dat nadat uw groepenkast door ons is samengesteld, de draden die onder de schroeven geklemd zitten, door de druk van de schroef de neiging hebben zich naar buiten te zetten. Dit in combinatie met transport en de daarbij mogelijke vibratie veroorzaakt de kans dat schroeven losser zitten dan gewenst. Dat veroorzaakt een slecht contact en kan schroei- of zelfs brandschade tot gevolg hebben. Een erkend installateur is zich hiervan bewust en draait de contacten na tijdens het installeren. Dit is verplicht bij iedere groepenkast ook van andere merken! De schade voortkomend uit het niet nadraaien van contacten is in 99% van alle storingen de oorzaak en is eenvoudig te herkennen. Om deze reden moeten we deze garantie uitsluiten.
-
Vochtschade
Water en electriciteit gaan niet samen. Indien er water in aanraking komt met uw groepenkast zal dit corrosie veroorzaken op stroom geleidende of onderbrekende delen. U dient altijd een elektricien in te schakelen alvorens de groepenkast opnieuw in in te schakelen bij vochtschade. Een slecht contact met roestvorming veroorzaakt een hoge weerstand welke warmteontwikkeling tot gevolg kan hebben.
Dit zijn de enige zaken welke wij van garantie uitzonderen. In de eerste plaats omdat het schade is welke of verzaakt is door externe factoren waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen, dan wel schade welke volgt uit onkunde bij het aansluiten van uw groepenkast.
Juist omdat het aandraaien van contacten de belangrijkste oorzaak is van onkundig gebruik is, testen wij onze producten juist op de gevolgen van het ondeskundig aansluiten zodat we de gevolgen van fouten beperken.
Wij vinden het een geruststellende gedachte dat onze producten uitvoerig getest worden op o.a. hun brandveiligheid.